Zuckerberg shet aksione për të paguar taksat

0

Themeluesi I rrjetit social facebook, Mark Zuckerberg  sot do të shesë aksionet e tij  me një vlerë prej 2.3 miliard dollarësh, për ti paguar taksat shtetit.

Aksionet e Zukerberg janë pjesë e ofertës prej 70 milion aksioneve. Ato kanë arritur me 108% gjatë vitit të kaluar dhe ai do të shesë 41.35 % të këtyre aksioneve.

“Facebook synon që të ardhurat neto t’i përdorë për kapital dhe për qëllime të tjera të korporatës” thuhet në një njoftim të lëshuar nga kompania.

/Irida Vata/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here