Zhduket gomonia me 27 klandestinë

0

Njoftimi është bërë nga Roja Bregdetare e cila ka theksuar se ka marrë një informacion nga Shërbimi SAR i Romës në Itali. Gomonia mendohet se ka qenë me 27 klandestinë në bord dhe ka dërguar një sinjal SOS dje në orën 20:50.

Dy anije të Rojes Bregdetare janë nisur drejt rajonit menjëherë pas marrjes së lajmit. Kërkimet kanë qenë intensive por nuk është bërë e mundur gjetja e gomones për asrsye të mungesës së informacionit mbi vendodhjen.

/Ejup Lila/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here