Zgjedhjet në Korcë, fiton kandidati socialist Sotiraq Filo

0

Sotiraq Filo do të jetë kryetari i ri i Bashkisë Korcë. Pas numërimit të 100 qendrave të votimit të zgjedhjeve të 3 nëntorit, kandidati i Partisë Socialiste, Sotiraq Filo ka marrë 15953 vota kundrejt rivalit të tij demokrat Sotiraq Stratobërdës i cili ka marrë 5283 vota.

Menjëherë pas shpalljes së fitores, Sotiraq Filo është shprehur se ndihet mjaft i vlerësuar nga qytetarët ndërsa u zotua për realizimin e premtimeve të bëra gjatë fushatës elektorale. “Jam i emocionuar dhe i vlerësuar nga qytetarët e Korçës. Koha e fjalëve ka mbaruar, tani duhet të realizojmë premtimet e fushatës elektorale” tha Filo.

Procesi i numërimit të votave, shkoi kryesisht mirë dhe pa vonesa, me përjashtim të një kutie ku votoi vetë kandidati i majtë Sotiraq Filo e cila nuk u hap pasi kishte parregullsi. Mësohet se kjo kuti do të numërohet nga KQZ-ja pasi kodi i saj nuk përputhet  me kodin në procesverbal.

/Elta Liksenaj/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here