Zgjedhjet e 23 qershorit, 165 mijë votues të rinj

0

Kryeministri Berisha dhe kryetari i opozitës, Edi Rama prej kohësh kanë filluar t’i japin një vëmendje të veçantë rrjeteve sociale, pasi pas çdo aktiviteti që bëjnë, e pasqyrojnë atë edhe në “facebook”, “twitter” apo “youtube”.

Kjo metodë që po praktokohet nga PD dhe PS e gjen arsyen e vetme tek 165.428 të rinj, sipas gazetës Panorama, që fitojnë të drejtën për të votuar në zgjedhjet e 23 qershorit, në të gjithë Shqipërinë dhe që sipas statistikave kalojnë kohë të konsiderueshme në rrjetet sociale.

Votues për herë të parë

Qarku Tiranë – 40531
Qarku Elbasan – 16910
Qarku Durrës – 14854
Qarku Fier – 18913
Qarku Berat – 7557
Qarku Vlorë – 14585
Qarku Dibër – 7486
Qarku Korçë – 13863
Qarku Lezhë – 10017
Qarku Kukës – 6097
Qarku Shkodër – 14615
Qarku Gjirokastër – 5600

/Osman Stafa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here