Vendosi të festonte 18-vjetorin ndryshe, ndërron jetë e reja

0

Një vajzë vendosi që për 18-vjetorin e saj të hidhej me parashutë, ky akt e
çoi në një fund tragjik.

Vanessa Ivonne Melendez Cardenas në hyrje të 18-vjetorit të saj vendosi ta bënte këtë ditë të veçante duke e nisur me një hedhje  me parashutë pa e ditur se ky do të ishte dhe fundi i jetës së saj. 

Për shkak të një problemi me parashutën, 18-vjeçarja dhe instruktori i saj u rrëzuan nga një lartësi prej 396 metrash mbi Tequesquitengo, në Morelos, Meksikë ku dhe u gjetën të vdekur në një fushë më bar.

G. Baçi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here