Vendimi për masterin, publikohen tarifat e masterit shkencor

0

Të gjithë ata që do të zgjedhin të aplikojnë në një cikël studimi master shkencor, duhet të bëjnë gati edhe pagesën.

Sipas vendimit të qeverisë, dega që kushton më lirë në master shkencor është ajo e Fizikës, tek fakulteti i Shkencave të Natyrës, i cili për të dy vitet e kohëzgjatjes së tij, ka një kosto pharmacy tech certification online prej 110 mijë lekësh.

Ndërsa më i shtrenjti është ai i Akademisë së Rendit, i cili për të dy vitet e kohëzgjatjes së tij, kushton plot 272 mijë lekë të reja.

Pas tij vijnë masterat që organizon Universiteti i Sporteve me një online Amitriptyline tarifë prej 233 mijë lekësh të reja, dhe të tretët më të kushtueshëm janë masterat që organizon Qendra e Studimeve Albanologjike me një tarifë prej Sinequan generic 227 mijë lekësh të reja.

Kjo është tarifa që fituesit duhet të paguajnë për të dy vitet e kohëzgjatjes së tyre, dhe pagesat ndahen në gjysëm, për secilin vit akademik.

Anafranil

Ndërkohë që aktualisht universitetet po kryejnë procedurën e regjistrimit të kandidatëve, where to buy clomid të cilët kanë afat deri më datë 27 shtator 2013.
Tarifat e masterit shkencor do të publikohen sot tek gazeta Shqiptarja.com.

/Sonila Duka/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here