Vendi më i ndotur në botë

0

Të gjithëve na pëlqen të bejmë Pazar në zonat më të dëgjuara.

Në rrugën Oxford të Londrës janë përqendrimet më të larta të dioksidit të azotit, toksinë kjo që mund të shkaktojë sulme të rënda të astmës dhe sulme në zemër.

Shkak për këtë është trafiku i pandalshëm në rrugë, që gjatë tërë ditës është i mbushur me vetura, taksi dhe autobusë që lëshojnë sasi të madhe të këtij helmi, raporton Independent, transmeton Telegrafi.

Sasia e NO2 në Oxford Street është 463 mikrogramë për metër kub, që është tri herë më shumë se përqendrimi maksimal i lejuar.

/Izabela Zavalani/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here