Veliaj nuk tërhiqet nga projekti pavarësisht protestave.

0

Erion Veliaj deklaron se nuk tërhiqet nga projekti dhe personat që preken do të marin trajtim të mirë. “Shumica e qytetarëve duan që unaza të ndërtohet. E njëjta gjë ndodhi edhe me bulevardin e ri, ishte e njëjta parti që shkatërron. Është i njëjti film të cilin e kemi parë dy herë dhe në fund fitimtarë janë qytetarët. Shqipëtarët thonë se kur të lirohet trafiku tek Shqiponja do të marrë frymë Tirana, por cfarë të mbetemi në epokën e gurit, sepse disa njerëz nuk pranojnë dëmshpërblime,  nuk ka shans”, tha Veliaj.

download (1)

 

“Kur ka zhvillimi ka disa njerëz që gjenden në situatë të vështirë. Për të gjithë njerëzit që janë prekur do të ketë trajtim të mirë.  Kemi ofruar tre vite pagesën e qirasë për ata persona të cilët nuk kanë asnjë letër që kanë zaptuar tokën nën gjurmën e unazës”, shprehet kryebashkiaku i Tiranës.

 

 

/G.Asllani/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here