Veliaj: Nuk ka ulje te pensioneve

0

Gjatë një takimi  me kryetarin e bashkusë së Bajram Currit, ministri  i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Erjon Veliaj, sqaroi se reforma  e pensioneve nuk do të prekë brezin i cili është në prag të daljes në pension.

Ministri Veliaj shtoi se kjo reformë do të prekë vetëm brezat të cilët janë aktualisht në marrdhënie pune. Veliaj gjithashtu premtoi se ata që janë në prag pensioni  nuk do të marrin më pak para por do të përfitojnë më shumë.

/Arjola Hajdini/

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here