Uragani Barbara godet Meksikën

0

Uragani Barbara, i pari i sezonit 2013 në oqeanin Pacifik është shndërruar në një stuhi tropikale pasi ka goditur juglindjen e Meksikës. Stuhia ka shkaktuar dy të vdekur dhe dy të humbur, bën të ditur qeveria meksikane.

Njëri nga dy viktimat është një turist amerikan 61-veçar. Dy të humburit janë peshkatarë.

/Xhevahir Qardaku/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here