Ulen çmimet telefonike në Maqedoni

0

Agjensia komunikative telefonike ka përgatitur njoftimin për uljen e çmimit interkonjektim nga tre operatorët e telefonisë celulare.

AKE do të japë rekomandimet për bisedimet e përgjysmimit të çmimit të sms-ve dhe bisedave telefonike nga muaji i ardhshëm.

Pritet që bisedimet telefonike celulare mes tre operatorëve të jenë të njëjta.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here