Uji rrit efektivitetin në trupin e njeriut

0

Është shumë e rëndësishme mënyra sesi ushqehemi dhe sa konsumojme. Edhe uji ka efektet e veta nësë ne dimë ta konumojmë siç duhet dhe kur duhet.

1 gotë ujë pas zgjimit ndihmon në aktivizimin e organeve të brendshme.

1 gotë ujë 30 minuta para ngrënies së një vakti ndihmon në tretjen e ushqimeve.

1 gotë ujë para se të laheni ndihmon në uljen e presionit të gjakut.

1 gotë ujë para se të shkoni për të fjetur eviton atakun kardiak.

/Jonida Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here