Twitter shënon humbje

0

Twitter vazhdon të humbasë miliona dollarë megjithëse ka rreth 220 milionë përdorues aktivë.

Të dhënat rezultojnë pjesë e një dokumetacioni të detyrueshëm që kjo kompani duhet t’ia paraqesë qeverisë amerikane para kalimit në tregun financiar. Twitter thotë se shpreson në fitimet që do të vijnë nga investitorët, shumë e cila arrin 1 miliardë dollarë.

Kjo kompani me vendndodhje në Kaliforni është themeluar në vitin 2006 dhe shërben si platformë për mesazhe të shkurtëra midis përdoruesve.

/Jola Llozhi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here