Turqia shton masat e sigurisë në kufi me Sirinë

0

Tuqia shton masat e sigurisë në kufi me Sirinë. Në vendin e quajtur Myrshitpënar të qytezës Suruç të prefekturës Shanllëurfa janë dërguar një numër i madh mjetesh ushtarake.

Përreth repartit ushatarak janë pozicionuar pajisje ushtarake si tanke, sisteme mbrojtëse raketore.

Tanket dhe sistemet e raketave i kanë grykat të drejtuara nga Siria.

Turqia duket mjaft serioze në përgatitjet e çdo lloj sulmi të mundshëm.

/Rabihana Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here