Turizmi dhe problemet e operatorëve turistikë

0

Përfaqësues të operatorëve turistikë në Shqipëri pohojnë se sezoni turistik veror i këtij viti ka nisur me vonesë për shkak të fushatës eklektorale, por edhe kushteve  atmosferike. Sipas tyre, do të ishte në të mirë të fuqizimit të këtij sektori të rëndësishëm për ekonominë e vendit që, në të ardhmen, fushatat elektorale të mos zhvillohen gjatë sezonit turistik.

/Borana Belegu/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here