Tregtarët shqiptarë dhe kosovarë kundër barrierave doganore

0

Përfaqësues të bizneseve nga Shqipëria dhe Kosova kanë vijuar protestën kundër masava të marra dhe barrierave, që doganat e shtetit të Kosovës po vendosin ndaj të gjitha bizneseve të të dyja shteteve.

Në pikën kufitare të Morinës mbi 250 mjete janë bllokua dhe sipas këshillit organizativ të protestës,  këto masa favorizojnë prodhimet që vijnë nga shteti serb.

/Ariana Saraçi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here