Tre shqiptare, pjesë e “The voice of Germany”

0

Elhaida Dani nuk është shqiptarja e fundit që pati sukses jashtë kufijve në “The Voice”

Tashmë kemi edhe tre vajza tjera shqiptare që kanë kaluar fazen e “blind audition” në “The Voice of Germany”.

Albulena Krasniqi , Gentiana Mërturi dhe Violeta Kokollari janë vajzat që fituan vëmendjen e trainerëve dhe fituan zemren e publikut.

Ato janë në pritje të kualifikimit të tyre për në fazat e tjera.

 

/Miranda Shala/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here