Tre golat më të bukur të botërorit (Video)

0

Me një vizatim në fletore, një artist holandez ka rikrijuar tre golat më të bukur të Botërorit në Brazil.

Duke përdorur lapsin dhe ngjyrat, një artist nga Holanda ka rikrijuar tre golat më të bukur të Botërorit të Brazilit.

Golat e Tim Cahill, James Rodriguez e Robin Van Persie u paraqitën në një fletore duke lëvizur fletët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here