Tiranë, policia bashkiake aksion për lirimin e hapësirave publike

0

Policia Bashkiake ka ndërmarrë paraditen e sotme një aksion për lirimin e hapësirave publike në Tiranë .

Aksioni është përqëndruar në rrugën “Nikolla Tupe” në zonën e ish-bllokut, ndërsa Bashkim Koçi, Përgjegjësi i sektorit për ligjshmërinë fiskale në Bashki në një prononcim për mediat u shpreh se kjo do të vijojë edhe në ditet e ardhshme.

“Kemi ndërhyrë për heqjen e blloqeve të betonit si dhe kemi vepruar edhe ndaj shitësve ambulantë të cilëve u është sekuestruar malli që shisnin në rrugë” është shprehur Koçi.

Ky aksion synon lirimin e hapësirave publike nga bizneset me objekte si çadra, vazo lulesh apo gjëra të tjera të kësaj natyre, të cilat bllokonin hapësirën publike në mënyrë të paligjshme.

/Rovena Dupi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here