Thaçi, serbët e Kosovës të regjistrojnë subjektet politike për zgjedhjet e 3 nëntorit

0

Të gjithë serbët e Kosovës që do marin pjesë në zgjedhjet komunale të tre nëntorit duhet të regjistrojnë subjektet politike brenda afatit ligjor.

Këtë thirrje e ka bërë kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi ditën e sotme, ku ka theksuar dhe një herë se afati ligjor eshtë gjer me datë 4 shtator, ndërsa pjesmarrja në votime nga serbët e Kosovës mbetet ende e paqartë.

Zgjidhja e këtyre paqartësive dhe mospajtimeve rreth procesit zgjedhor, pritet të sqarohet të martën në Bruksel, në një takim mes kryeministrıt të Kosovës dhe atij të Serbisë.

 /Elona Tereziu/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here