Tetovë, vjedhje të rënda veturash

0

Në Sektorin për Punë të Brendshme (SPB) në Tetovë, dje mes orës 11-12,  A.I (54) paraqiti rastin e vjedhjes së veturës së tipit “golf” me targa Shkupi, të cilën e kishte parkuar përballë “Vero”, pa ia mbylluar dyert me çelës paraprakisht“, kështu informohet nga portali i SPB-së të Tetovës.

Sipas të dhënave të përfaqësuesve të vendparkimit që gjendet në afërsi të marketit “Vero” në Tetovë, gjatë këtij viti janë regjistruar gjithsejt 10 vjedhje të rënda, nga të cilat 9-të veturave dhe një kamion.  Pjesa më e madhe e veturave të cilat ishin qëllim i plackitëve, ose nuk kanë qenë të mbyllura ose nuk kanë qenë të pajisura dhe siguruar mirë, me sistemin e alarmit.

/Sonila Duka/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here