Të rinjtë e rajonit bashkohen në Prishtinë

0

Dyzet përfaqësues te Organizatave jo Qeveritare, Akademive Policore, Forumeve locale për siguri publike dhe institucioneve nga Shkupi,Podgorica,Prishtina,Tirana,Podgorica dhe Beogradi do të mblidhen sot për të diskutuar për rolin e shkollave në identifikimin e fushave për bashkëpunim mes të rinjve,sektorit të sigurisë dhe OJQ-ve si edhe për faktorët ekominik që mund të ndikojnë në sigurinë publike të të rinjve.

Konferenca rajonale për rolin e të rinjve në sigurinë publike dhe për përmirësimi e sigurisë është organizuar nga OSBE-ja dhe do të zgjas për tre ditë.

/ Ariana Saraci /

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here