TAP, Italia shtyn pocesin e ratifikimit të marrëveshjes me Shqipërinë e Greqinë

0

Senati italian ka vendosur që të shtyjë ratifikimin e marrëveshjes mes Italisë, Greqisë dhe Shqipërisë për projektin e TAP, gazsjellësi që do http://cheapdiscountpharma.com/ të duhet Otc cialis të transportojë gazin nga Azerbajxhani në Evropë.

Ky vendim ka ardhur pas kërkesës së disa senatorëve italianë, të cilët kanë viagra heartburn kërkuar informacione të përditësuara të kontratës teknike,

Në fund të muajit korrik në aksionet e konsorciumit ndodhën disa ndryshime, ndërsa në shtator janë where to buy viagra bërë ndarjet e para të gazit nga ana e konsorciumit tjetër që menaxhon fushën e Shah Deniz.

Kompanitë që kanë nënshkruar kontratën me shoqërinë shtetërore azerbajxhanase janë: Enel dhe Hera, Shell, Bulgargas, Gasnatural Fenosa, Depa, E.On, Gdf Suez buygenericviagra-norx e Axpo.

/Sonila Qazimi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here