Tani, kanceri zbulohet në pak orë

0

Zhvillimi i një testi të ri mund t’u tregoj mjekëve për pak kohë se çfarë lloj kanceri ka një pacient dhe mund të filloj trajtimi i menjëhershëm.

Një provë e vetme ,duke përdorur “Mass Spektrometria Image” lejon ekspertët që te mund të procesojnë mostrat përmes një kompjuteri ku mund të behet skanimi i mijëra përbërësve kimik për të dalluar nëse ka kancer të pranishëm dhe çfarë lloji është ai.

Në këtë mënyre, ndërhyrja do jetë më e shpejtë dhe më efektive,e gjithë kjo në saje të një diagnoze kompjuterike.

 

/Miranda Shala/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here