“Suus” rënditet e 20-ta, ndër 250 këngët më të mira në Eurovizion

0

Ish-përfaqësuesja e Shqipërisë në Eurosong, Rona Nishliu  rënditet e 18-ta në kuadër të 250 këngëve të preferuara nga publiku. Në bazë të këngëve më të mira në historikun e Eurovizionit, këngëtarja nga Mitrovica me këngën e saj “Suus” është kualifikuar në vendin e 20. Kënga “Suus” është rënditur në këtë pozicion nga Eurovision, Song Contest History dhe Eurovision Song Contekst Radio pas votimit online përmes faqes së internetit 12 point tv.

Këngëtarja nuk e ka lënë pa pa komentuar  përmes faqes së saj në Facebook. “JU DUA !Lajm i bukur për të nisë 2014-a ?” ka shkruar këngëtarja 27 vjeçare. Vendin në “Eurovizion Top 250” e ka zënë suedezja Loreen me këngën “Eupforia” e vitit 2012, ndërsa Emmeile de Forest, fituesja e edicionit të kaluar është rënditur në vendin e 7.

/Rovena Dupi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here