Studentët në protestë kundër tarifave

0

 

 

proteste e studenteve

Një grup studentësh pjesë e Lëvizjes për Universitetin kanë dal në protestë përpara Ministrisë së Arsimit kundër tarifave që aplikojnë universitetet publike.

Ata kërkojnë përgjysmimin e tarifave me argumentin se studentët përvecse të mësojnë duhet edhe të punojnë 7 ditë të javës për të përballar tarifat.

Studentët  e cilësuan Ministrinë e Arsimit si ministria e taksave dhe paralajmëruan përshkallëzim të protestës ditën e mërkurë përpara kryeministrisë.

Përgatiti: E.B

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here