Sot në Skelë të Vlorës aksion për heqjen e kioskave

0

Sot Bashkia e Vlorës ka nisur aksionin për heqjen e kioskave dhe subjektet e tjera në zonën e Skelës

Në këtë aksion pronarët janë paralajmëruar prej disa ditësh dhe gjithashtu në aksion është përfshirë Inspektoriati Ndërtimor Vendor i policisë bashkiake.

Te paktën pesë kioska janë shndërruar në lokaklë të mëdha, restorante e bare dhe kanë zenë një pjesë të madhe të hapësirës së gjelbër.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here