Sot defekte në fiderin C2, disa zona në Tiranë pa energji elektrike

0

CEZ sot bën të ditur për ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona në Tiranë, për shak të një defekti në fiderin C2.

Për shakë  të defektit energjia do të ndërpritet në rrugët” Ali Bushi”, “Qemal Stafa”, “Sadi Petrela” dhe “Ramiz Treni”.

CEZ tha se po punihet për të riparuar defektet më qëllim që të kthehet energjia elektrike.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here