Sllovakia, asistencë teknike për integrimin e Shqipërisë

0

Procesi i integrimit të Shqipërisë në BE do të ketë mbështetjen e fuqishme të Sllovakisë, me ndihmë teknike dhe http://onlinepaydayloansusca.com/apply.html burime njerëzore.

Zv.kryeministri dhe Ministri i Punëve të payday loans online direct lenders only jashtme payday loans të Sllovakisë gjatë një takimi që ka zhvilluar me Ministrin shqiptarë, Ditmir Bushati në New York gjatë ditës së sotme ka http://paydayloansnearmeus.com/ premtuar se Sllovakia do asistojë me ndihme teknike dhe burime njerëzore procesin e integrimit të Shqipërisë.

Ky takim payday loans direct lender mes diplomatëve është zhvilluar në kuadër payday loans të sesionit të 68-të të Asamblesë së përgjithiëshme të OKB-së në New York.

Homologët kanë vlersuar mardhëniet shumë të mira payday 2 cheats midis dy vendeve, si dhe konfirmuan angazhimin për forcimin e instant cash mëtejshëm të këtyre mardhënieve.

Në fund të takimit Ministri Bushati falenderoi Ministrin Lajçak për mbështetjen që Sllovakia ka dhënë ndaj Shqipërisë në rrugën e integrimit online payday loans Europian.

Ndërkohë që Lajçak e ka ftuar Ministrin Bushati payday advance për një vizitë zyrtare në Brartislavë.

/Elona payday loans near me Tereziu/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here