“ Skype video messaging” me ju kudo dhe kurdo

0

Skype është një ndër programet më të përdorura nga mbarë bota. Pas shumë përditësimesh vjen së fundmi edhe me opsionin “Video Message”.Skype është e gjitha në lidhje me mbajtjen e njerëzve afër, por edhe teknologjia më e mirë nuk mund të zgjidhë problemin me oraret e zëna apo thirrjet e humbura.

Do dilni nga skype dhe nuk jeni përshëndetur akoma, harruat t’i thoni dicka mikes suaj?! Ja pra video message vjen posaçërisht për ju. Video Messaging ju mundëson ju tani të regjistroni dhe të ndani  një video-mesazh personal, madje edhe kur miqtë tuaj dhe të dashurit nuk janë në dispozicion. Pjesa më e mirë është se ata do të jenë në gjendje për të parë mesazhin tuaj video sa më shpejt që ata të nënshkruajnë në Skype.

Skype Video Messaging është e lehtë dhe i përshtatshëm për të komunikuar me të afërmit tuaj. Ky opsion është bërë i mundur në Android, Mac, Windows dhe në IOS

/Altin Tufa/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here