Skena e Eurovizion Song Contest 2014

0

Skena ku do performojnë plot 31 këngëtarë të shtetve të ndryshme, është e realizuar dhe pret datat 6,8 dhe 10 maj. Festivali këtë vit po mbahet në Kopenhagen, në Danimarkë.

Shqipëria do të përfaqësohet në gjysmëfinalen e parë me datë 8 maj, me këngën,”One Night’s Anger”, të këngëtares Hersi Matmuhja.

rodebillede scene_ scene_1 scene_2 scene_3 scene_401 02 04 05 06 07 08

hersi_8-converted hersi_15

 

/Redjon Shtylla/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here