Skandali i Bankës, FMN: Incident i rëndë

0

FMN shprehet se skanali i bankës është një incident i rëndë. Gjatë vizitës në Tiranë për të diskutuar mbi politikat monetare, shefi i ri i misionit të Fondit ka komentuar mbi vjedhjen që ndodhi në Bankën e Shqipërisë.

Në intervistën e dhënë për revistën ekonomike”Monitor” Jens Reinke shprehet se duhet të jetë hetimi ai që duhet të përcaktojë përgjegjësit e ngjarjes.

“ Ky është një incident i rëndë. Ne jemi informuar se Banka e Shqipërisë dhe agjensi të tjera vendase janë duke marrë masa për t’i shkuar deri në fund zbulimit të asaj që ka ndodhur. Është e rëndësishme që hetimet aktuale të bëjnë punën e tyre.” u shpreh Jens Reinke.

/Objektiv.al/ 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here