Sipër urës së drurit me makineri rrugësh! A do t’ia dalë? (VIDEO)

0

Dikush nuk do të guxonte të kalontë në këmbë apo me biçikletë sipër një ure të varur prej druri, ndërsa poshtë kalon një lum i rrëmbyeshëm, ndërsa ky shofer në Kinë ka kaluar mbi të, me një makineri të madhe që përdoret për shtrimin e rrugëve. Nuk janë bërë ende dy ditë që kjo video është hedhur në internet dhe po bën xhiron e botës.

/Objektiv.al/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here