Si zgjidhet ngjyra e mureve?

0

Të gjithë duan të kenë një shtëpi të dekoruar bukur, por kur vjen puna te ngjyrat jo të gjithë mund të zgjedh ngjyrën e duhur.

Jini të duruar

Pa  dekoruar njëherë dhomën tuaj, mos vendosni për ngjyrën e bojës. Boja është pjesa më e lehtë e dekorimit dhe mbi të gjitha është e lirë.

Për të zgjedhur duhet të shohësh

Nëse doni të keni një dekorim të mirë zgjidhni çdo mobilie me kujdes.Ndërkohë që zgjidhni tapetët, pllakat, shikoni dhe për ndonjë dekoracion tjetër të mundshëm qe mund të kombinoj. Mos merrni të parën që keni parë, nëse shikoni do të gjeni dekorime shumë më interesante.

bej_ev_dekorasyonu-1

Përpunojini ngjyrat

Një ngjyrë ka aq tone sa juve nuk ju vinë ndërmend.Nëse doni të dini tonet e një ngjyre, katalogët do t’ju ndihmojnë t’i gjeni.

Formulat e vërteta

Nëse doni të përfitoni një mjedis që tërheq vëmëndje duhet të krijoni kontraste.Nëse divanët janë ngjyrë e hapur muret le të jenë më të ndezur po ashtu edhe me mobiliet apo dekoracionet e tjera.

 

/Rabihana Halili/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here