Shtyhet për të tretën herë gjykimi i Shpëtim Gjikës

0

Për të tretën herë shtyhet nga gjykata, seanca e rradhës ndaj Kryebashkiakut të qytetit të Vlorës, Shpëtim Gjika. Kësaj here ka qenë mosparaqitja e Gjikën në gjykatë.

Bëhet me dije se me anë të një kërkese nga ana e Prokurorisë, gjykata vendosi caktimin  e dy avokatëve të tjerë për çështjen e kryebashkiakut të Vlorës. Çështja për sa i përket kalimit në Gjykatën e Tiranës, ende nuk është marrë asnjë vendim, shprehet gjyqëtarja.

Gjika dhe 7 punonjës të këtij institucioni akuzohen për veprën penale të shpërdorimit të detyrës, në dy raste të dhënies së lejeve të ndërtimit për dy godina banimi në qytet.

/Redjon Shtylla/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here