Shtojini ngjyrat e shtëpisë suaj

0

Përfitoni nga bukuritë e natyrës

Në vënd të vazove qelqi të zbukuruara vendosi degë të thata pemësh dhe lulesh.Mblidhni degë të ndryshme me ngjyra të çelta vendosini ato në një vazo….. dhe  do të shihni që pranvera në shtëpinë tuaj ka ardhur.

 

Hyrja në pranverë duket që në derë

Nëse dyert e shtëpisë suaj janë me ngjyrë të errët kujdesuni që t’i çelni pak ato.Tek brava e derës mund të vendosni ndonjë etiketë të vogël me ngjyra që ju uron mirseardhjen.

 

Ndërroni kornizat

Hiqini pikturat që ju çojnë në vjeshtë, vendosni piktura me pamje më të hapura që reflektojnë mjedise të ëmbla pranverore.Kombinojini objektet tuaja me vlerë.

 

Zgjidhini ngjyrat e mjedisit në të cilin jetoni

Nëse ju pëlqejnë ndryshimet e shpejta , kini kujdes në zgjedhjet e ngjyrave.Largohuni nga ngjyrat e forta dhe njëtrajtshme. Zgjidhni ngjyra të hapura, të thjeshta për mjedisin ku jetoni, kjo do j’u qetësoj psikologjiksht. Bëni kombinime të lehta duke bërë mobilim me ngjyra sa më të hapura.

 

/Rabihana Halili/

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here