Amerikania kalon me not 117 km në Ngushticën e Floridës

0

Shtetësja amerikane Diana Nayad ka përshkuar me not Ngushticën e Floridës, rreth 117 km.

Ajo  notoi rreth 53 orë dhe e pa mbrojtës nga pashkaqenët. Rrugës u shoqërua nha 5 varka ndihmëse  për të mbikëqyrur ngjendjen e saj.

Përshkrimin e rrugës me not e bëri nga  Kuba në Florida me arritjen e tentativës së pestë.

Përpjekjen e parë Diana e ka bërë në moshën 35-vjecare.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here