Shtëpia e bashkëthemeluesit të i Apple në shitje për 4.4 milion $

0

Një shtëpi me shije mund të cilësohet shtëpia e Steve Wozniak, bashkëthemeluesit të i Apple, e ndërtuar në vitin 1986. Shtëpia ndodhet në Los Gatos të Kalifornisë dhe ka dalë në shitje për 4.4 milion dollarë.

Shtëpia e cila është nxjerrë në shitje nga ndërmjetësi i pasurive të patundshme Arthur Sharif, përfshin gjashtë dhoma , tetë banjo, një pishinë me ujëvarë, etj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here