Shqyrtohen sot pr/ligjet për Urdhrin e Stomatologut dhe Farmacistëve

0

Kuvendi mblidhet sot në seancë plenare, ku pritet të diskutojë dhe miratojë disa projektligje. Rendi i ditës i seancës parashikon shqyrtimin e pr/ligjit “Për Urdhrin e Stomatologut”; të disa ndryshimeve në ligjin “Për Urdhrin e Farmacistëve”, disa shtesa në ligjin “Për tregtarët dhe shoqëritë tregtare”, etj.

Gjithashtu, Kuvendi ka sot në rend dite edhe miratimin e një ndryshimi në vendimin “Për fillimin e procedurave parlamentare për auditimin e veprimtarisë ekonomike të KLSH-së”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here