Shqiptari Ermal Meta dhe Fabrizio Moro triumfojnё nё Sanremo 2018

0

Janё shpallur fitues tё  ҫmimit tё madh nё  Sanremo 2018 me kёngёn e tyre “Non mi avete fatto  niente “.

 

 

ERMALI

 

Pas pezullimit tё peripecive tё fillimit , sfidё e cila pason  triumfin e tyre  ku kanё rrёmbyer  fitoren nё  njё   garё   te fortё  .Fitues tё  njё   mbrёmje tё  mbushur me emocione dhe tё ftuar specialё .

Kёnga u pezullua  pёrkohёsisht pёr arsye tё thyerjes sё rregullores , sё Festivalit , por pas vlerёsimeve , “Rai”, doli nё pёrfundim tё hyrjes pёrsёri nё garё , prej  ku janё larguar si triumfues.

ERMALI1

                                                                                                                                                                                                 Pёrgatiti: F.Bushi

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here