Shqiptarët luftojnë në Siri

0

Në shtetin Sirian mësohet se ka shqiptarë që luftojnë kundër rrëzimit të Presidentit Assad dhe për ngritjen e një shteti islamik.

Këtë e ka thënë një ish-pilot i ushtrisë siriane  që është pjesë  e luftrave kundër Assad dhe prej kohesh është dëgjuar në media se shqiptarët luftojnë  në Siri.

Mësohet se mund të jenë rreth 500 persona ku mes tyre ka pasur dhe viktima dhe ato janë përfshirë në grupe fondamentaliste islamike që kanë për qëllim përfundimtar të  ndyshëm nga ushtria.

/Adisa Sida/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here