Shqipëria jashtë finales së Eurovizionit 2014

0

Shqipëria nuk do të jetë në finalen e Eurovizionit, e cila do të mbahet në datën 10 maj. Performanca e Hersit Matmujës ishte e shkëqyer mbrëmë por nuk mjaftonte për skenën e këngës në Eurovizion, për të kaluar në fazën finale. Kritikat ishin të shumta, disa vlerësonin vokalin e këngëtares, dhe disa të tjerë ishtin shumë skeptikë për këtë përfaqësim të Shqipërisë. Finalistët për në natën finale nga konkurimi nga nata e parë janë këtë shtete:

 

  • Montenegro
  • Hungary
  • Russia
  • Armenia
  • Azerbaijan
  • San Marino
  • Ukraine
  • Sweden
  • The Netherlands
  • Iceland

 

/Redjon Shtylla/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here