Shpallet ” Mbretëresha e Bukurisë”, 23-vjeçarja vetëm me një dorë

0

Miss Iowa 2013 është shpallur një 23 vjeçare vetëm me një dorë. Nicolle Kelly mori kurorën e bukurisë mbrëmjen e së shtunës nga një konkurim 3 ditor dhe tashmë do të kokunrojë për të fituar Miss Amerikën.

Ajo u shpreh se ky çmim do të hapë diskutime për kapërcimin e handikapeve të ndryshme.

“Kam provuar të bëj gjithçka: sport, kërcim, not… Nuk ka gjë që nuk do të provoja. Gjithmonë jam përballur me njerëz që më ngulnin sytë për shkak të handikapit tim dhe vendosa që t’i jap leje për të më ngulur sytë duke u ngjitur nëpër skena”, thekson Nicole Kelly.

nikolla kelly

/Rovena Dupi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here