Shokon aktorja Ashley Judd: Jam përdhunuar 3 herë madje…

0

Aktorja e famshme Ashley Judd ka shokuar publikun dhe fansat e saj ne konferencën “Women in the World Summit” ku ajo ishte e ftuar.

Ashley Judd ka treguar për herë të parë në publik një ngjarje teper të hidhur nga e shkuara e saj ku padyshim ka lë në gjurmë në memorian e saj.

Aktorja 50-vjeçare ka treguar se në të kaluarën është përdhunuar 3 herë  madje ajo ka ngelur edhe shtatzënë gjatë një prej pë rdhunimeve por ajo zgjodhi të abortonte fëmijën.

“Unë jam mirënjohëse që e kam bërë në mënyrë të sigurt dhe të rregullt. Nuk do të mundja dot kurrë të ndaja fëmijën tim me një përdhunues”, tha aktorja.

P.BarjamllariPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here