Shkodër, përfundon mbledhja e rradhës e qeverisë “Rama”

0

Kryeministri i zgjedhur Edi Rama ka mbledhur ditën e djeshme kabinetin e tij qeveritar ne Shkodër, për të diskutuar për programin e 100 ditëve të para të qeverisjes.

Mbledhja ka nisur në orën 17:00 dhe ka vazhduar deri rreth orës 21:00.  Takimi që zgjati 4 orë vjen vetem nje jave para mbledhjes se parlamentit te ri shqiptarë.

Mbledhja e qeverisë së re konsiderohet simbolike, pasi de juro është e pamundur të merren vendime deri në 12 shtator, atëherë kur pritet edhe dekretimi i saj.

/Ejup Lila/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here