Shkodër, PS-ja drejt fitores pas 23 vitesh

0

Në qarkun e Shkodrës ka fituar për herë të parë pas 23 vitesh Partia Socialiste duke sjellë heshtjen e partisë Demokratike.

Sipas të dhënave të deritanishme nga KZAZ-të e qarkut të Shkodrës PD ka marrë 5mandate, PS 5 mandate dhe LSI 1 mandat.

Partia Socialiste ka korrur fitoren edhe në lagjien e Jozefina Topallit ku PD-ja ka marrë vetëm 30 vota më shumë se PS.

Gjatë gjithë ditës së djeshmr nuk ka pasur një dalje publike të kryetares së parlamentit, njëkohësisht kryesuese e listës së  PD-së për qarkun e Shkodrës.

/Enkeleda Cami/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here