Shkodër, në pranga dy “Trafikantë të qenieve njerëzore”

0

Policia e Shkodrëska  arrestuar dy “Trafikantë të qenieve njerëzore” gjatë natës së kaluar, me qëllim ekstradimin e tyre në drejtim të Kosovës.

Të arrestuarit janë, Jetullah Ajeti, 48-vjeç, lindur dhe banues në Lipjan, si dhe Life Hasaj, 57-vjeçe, lindur dhe banuese në Shkodër.

Burime brënda policisë njotojnë se: “Arrestimi tyre u bë me qëllim ekstradimi në Republikën e Kosovës, pasi akuzohen për Veprën Penale të `Trafikimit të qenieve njerëzore.”

Veprimet u kryen në zbatim të Marrëveshjes dypalëshe mbi “Ekstradimin Shqipëri–Kosovë” dhe në zbatim të nenit 489 të Kodit të Procedurës Penale të Republikës së Shqipërisë.”

/Ardiol Hoxha/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here