SHBA, shërbimi i ri i Facebook

0

Facebook nxjerr në përdorim shërbimin më të ri në rrjetin social të tij. Prezantimi u bë pikërisht nga inxhinierët e kësaj kompanie.

Konkretisht ky shërbim rezulton në postimin e vidiove që mundësohet nëpërmjet një aplikacioni të veçantë që vendoset në faqen e çdo përdoruesi të Facebook-ut dhe që posedon një llogari në Intagram.

“Përdoruesit e të dy rrjeteve tashmë mund të komunikojnë e njëkohësisht të ndajnë video me njëri-tjertin”-tha Kevin Systrom, drejtori i Facebook.

Duke parë zhvillimin e madh që po merr Intagram është projektuar edhe shërbimi në fjalë. Për vetëm 15 sekonda është e mundur ngarkimi i çdo videoje kur më parë ishte e mundur vetëm postimi i fotove.

Sipas llogaritjeve të bëra përdoruesist e këtij rrjeti çdo ditë hedhin rreth 16 milionë foto, të cilat arrijnë të marrin rreth 1 miliardë “Like”.

/Erzen Carja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here