SHBA, arma e re e miratuar nga Obama kundër hajdutëve

0

Specialistët e sigurisë publike në SHBA kanë menduar një armë tepër të veçantë ndaj keqbërësve. Në madhësinë e një elektriku dore, ajo nuk lëshon as plumba dhe as ndonjë material paralizues, por një rrjetë. Po po, një rrjetë. Kjo e fundit lëshohet në drejtim të keqbërësit dhe mundësonë neutralizimin e tij nëpërmjet ngecjes në rrjetë. Arma ka një fushë veprimi prej 20 metrash.

/Objektiv.al/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here