Selakoviç: Prishtina vështirësi për normalizimin e raporteve

0

Ministri i Drejtësisë në Qeverinë e Serbisë, Nikola Selakoviç, ka bërë të ditur se për shkak të si pasojë e mos miratimit të Ligjit për Amnisti nga Kuvendi i Kosovës, kanë lindur pengesa për jetëgjatësinë e marrëveshjes së Brukselit.

“Me këtë veprim, Prishtina po krijon vështirësi në procesin e normalizimit të marrëdhënieve me Beogradin”, ka thënë Selakoviç.

Miratimi i këtij ligji është kusht thelbësor për integrim e zyrtarëve serbë të veriut në organet e drejtësisë dhe policisë në Kosovë.

/Sonila Qazimi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here